0703862666 info@vd-drift.com

Herstofferen

Bij Van der Drift Exclusieve Interieurs kunt u terecht voor veel verschillende soorten herstofferen. Van uw bank uit huiskamer tot een compleet restaurant. Het is allemaal mogelijk. Meer informatie over de mogelijkheden kunt u vinden op de onderstaande pagina’s

Meubelstoffering

Heeft u een meubel dat hoognodig toe is aan een nieuwe bekleding? Of is de vulling toe aan vervanging?
Bij Van der Drift Exclusieve Interieurs is dat geen probleem. Wij helpen u graag met het zoeken naar de voor u beste oplossing. Met meer dan 50 jaar ervaring in het stofferen van meubels hebben wij veel kennis in huis om uw meubels weer in de originele staat te herstellen, maar ook als u een andere uitstraling van uw meubel wenst kunt u bij ons terecht.

Meubelstofferen

Projectstoffering

Voor projecten kunt u ook terecht bij Van der Drift Exclusieve Interieurs. Of het nu alle stoelen van een kantoor zijn of het herstofferen van de banken in een restaurant, geen uitdaging is ons te groot!

In onze uitgebreide collectie meubelstoffen zitten stoffen die projectgeschikt, vuilafstotend, vlamvertragend waterdicht en schimmelwerend zijn.

Projectstofferen

Buitenstoffering

Voor het stofferen van buitenmeubels bent uw bij ons ook aan het juiste adres.
Of het nu gaat om het herstofferen van de kussens van een lounge set of het op maat maken van het interieur van een boot

Stoffering voor buiten