Al meer dan 50 jaar aan kennis en expertise

 

Van der Drift staat voor een halve eeuw kwaliteit en degelijkheid. Met maar liefst drie generaties aan praktijkervaring weten wij elke stoel of bank tot een nieuw kwaliteitsmeubel te transformeren. En jouw
(design)wensen staan hierin absoluut centraal.

Ons verhaal

Door de jaren heen

^
1968

Oprichting

  • Van der Drift Exclusieve Interieurs is een familiebedrijf dat bestaat sinds 1 september 1968. Al die jaren zijn wij gevestigd aan de Loolaan 18 in Voorburg, Jan van der Drift begon daar als meubelstoffeerder in een garage.
^
1975

Uitbreiding

  • In 1975 kocht Jan de twee naastgelegen garages erbij. Zo kon de oprichter zijn werkplaats uitbreiden met een showroom voor de verkoop van meubels, vloerbedekking en gordijnen en kreeg het bedrijf zijn huidige omvang.
^
1979

Tweede generatie

  • In augustus 1979 kwam zoon René in het bedrijf, iets wat hij al van jongs af aan wilde. Zeven jaar lang volgde hij diverse vakopleidingen. Daarnaast leerde hij in de praktijk de kneepjes van het vak.
^
2001

Overname zoon

  • Op 1 januari 2001 nam René het bedrijf van vader Jan over. Onder zijn leiding legde Van der Drift Exclusieve Interieurs de nadruk weer op het ambachtelijke meubelstofferen: een beroep waar kennis, kunde en creativiteit voor nodig zijn en klassiek en modern design in samenkomen.
^
2012

Derde generatie

  • Sinds 2012 leidt René zijn zoon Nick op tot de volgende generatie meubelstoffeerders. Ook voor Nick was het duidelijk dat hier zijn toekomst ligt. Hij werkt actief mee in het bedrijf en volgt daarnaast op zijn beurt de nodige vakopleidingen op het gebied van meubelstofferen en woningstofferen. In nauw overleg met vader René zorgt Nick ervoor dat Van der Drift Exclusieve Interieurs met zijn tijd meegaat.

Dit zijn wij

 

Die mooie meubels maken doen wij uiteraard niet met zijn
tweeën. Samen met onze gepassioneerde vakmensen zorgen we ervoor dat jouw meubels in optimale staat zijn. Maak kennis met onze mensen:

Liora

Is voornamelijk te vinden achter de naaimachine. Liora helpt namelijk onder andere bij stikken van de kussens en hoezen van de meubels van onze klanten.

René

Geeft onze nieuwe en huidige klanten passend advies dat aansluit bij hun wensen. Daarnaast ondersteunt René het team bij het bekleden van de meubels.

Erwin

Hij haalt de binnengekomen meubels uit elkaar en controleert wat er vervangen moet worden. De te vervangen onderdelen zal hij vervolgens ook met zorg vernieuwen.

Nick

Houdt zich voornamelijk bezig met het op maat snijden van de stoffen en helpt bij het bekleden van de te (her)stofferen meubels.

Contact

 

Gebruik het formulier om contact met ons op te nemen voor vragen over wat wij voor jou kunnen betekenen. Of stuur ons een bericht voor het maken van een afspraak als je graag een bezoek zou willen nemen aan onze showroom.

14 + 11 =