0703862666 info@vd-drift.com
Over ons

Oprichting


Van der Drift Exclusieve Interieurs is een familiebedrijf dat bestaat sinds 1 september 1968. Al die jaren zijn wij gevestigd aan de Loolaan 18 in Voorburg. Jan van der Drift begon daar als meubelstoffeerder in een garage. In 1975 kocht hij de twee naastgelegen garages erbij. Zo kon de oprichter zijn werkplaats uitbreiden met een showroom voor de verkoop van meubels, vloerbedekking en gordijnen en kreeg het bedrijf zijn huidige omvang.

Ambachtelijk meubelstofferen


In augustus 1979 kwam zoon René in het bedrijf, iets wat hij al van jongs af aan wilde. Zeven jaar lang volgde hij diverse vakopleidingen. Daarnaast leerde hij in de praktijk de kneepjes van het vak. Op 1 januari 2001 nam René het bedrijf van vader Jan over. Onder zijn leiding legde Van der Drift Exclusieve Interieurs de nadruk weer op het ambachtelijke meubelstofferen: een beroep waar kennis, kunde en creativiteit voor nodig zijn en klassiek en modern design in samenkomen.

Meubel- en woningstofferen


Sinds 2012 leidt René zijn zoon Nick op tot de volgende generatie meubelstoffeerders. Ook voor Nick was het allang duidelijk dat hier zijn toekomst ligt. Hij werkt actief mee in het bedrijf en volgt daarnaast op zijn beurt de nodige vakopleidingen op het gebied van meubelstofferen en woningstofferen. In nauw overleg met vader René zorgt Nick ervoor dat Van der Drift Exclusieve Interieurs met zijn tijd meegaat.

Drie generaties praktijkervaring


Van der Drift Exclusieve Interieurs staat voor een halve eeuw kwaliteit en degelijkheid. Dankzij ons vakmanschap en drie generaties praktijkervaring kunnen wij elke stoel of bank omtoveren tot een nieuw kwaliteitsmeubel. Daarbij zetten wij uw (design)wensen centraal en denken wij altijd met u mee.

Waar vroeger het werk veelal uit Leidschendam-Voorburg kwam hebben wij nu ook tevreden klanten in o.a. Oegstgeest, Heemstede en Amsterdam.