Jouw meubel stofferen

 

In de loop der jaren kan een meubel gaan slijten of beschadigd raken. Nieuwe bekleding helpt het meubel terug in oude staat te brengen. Of uiteraard een nieuw jasje te geven. Zit jouw stoel of bank niet meer zoals je gewend bent? Ook kunnen wij de vulling weer in optimale staat brengen om het zitcomfort te verbeteren.

De mogelijkheden voor jouw meubel

Herstofferen

Is een meubel hoognodig toe aan nieuwe bekleding? Wij hebben veel verschillende soorten stoffen tot de beschikking en kunnen jouw meubels desgewenst in originele staat herstellen.

Reparaties

Soms heeft een meubel meer aandacht nodig dan alleen de bekleding. Denk aan het opvullen van de zittingen, de constructie verstevigen of het lijmen van stoelen. Ook repareren is geen probleem.

Aanpassingen

Wil je het meubel liever een andere uitstraling geven? Van klassiek tot modern: alles is mogelijk. Een oud meubel aanpassen aan jouw lengte kan bovendien het zitcomfort drastisch verbeteren.

Project stoffering voor bedrijven

 

Nette meubels helpen de professionele uitstraling van jouw bedrijf te bevorderen. Of het nu gaat om de banken in jouw restaurant, de stoelen op kantoor of je behandeltafel. Een versleten of beschadigd meubel is dan niet wenselijk. Maar reparatie kan tijd kosten. We begrijpen dat je jouw meubels liever niet te lang kwijt bent. Daarom geven we jou een duidelijke indicatie van de oplevering, zodat je snel weer door kan.

Onderzoeksbank of massagetafel herstofferen

 

Zorgmeubilair moet aan bepaalde eisen voldoen om goed te kunnen werken. Zo moet de stof uiteraard makkelijk te reinigen zijn. Tegelijkertijd moet het de patiënt ook het juiste gemak bieden, Alleen zo zorg je ervoor dat je op de lange termijn profijt hebt van jouw meubels. Bij Van der Drift denken we aan wat werkt voor jou en jouw klanten.

Op maat stofferen of huidig horecameubel opnieuw bekleden

 

Wanneer een binnenhuisarchitect jouw horecazaak van een passend interieur heeft voorzien zorgen wij voor de bekleding van deze op maat gemaakte meubels. Voor nieuwe horeca meubels werken we met veel verschillende binnenhuisarchitecten samen. Maar uiteraard kunnen we ook jouw bestaande interieur van nieuwe bekleding voorzien.

Jouw vertrouwde partner voor designmeubels

Wanneer je een vintage klassieker in huis hebt, dan wil je namelijk het liefst dat deze in topkwaliteit blijft. Toch kunnen deze exclusieve meubels uiteindelijk gaan slijten. Om de waarde van het meubel te behouden is het belangrijk dat je de stoffering van exclusieve design meubels overlaat aan een deskundig bedrijf als Van der Drift. Dankzij onze jarenlange kennis en expertise kun je het opknappen van jouw designmeubels met een gerust gevoel aan ons overlaten.

Stoffering voor buiten

Stoffering voor buiten moet natuurlijk wel tegen een stootje kunnen. Buitenmeubels krijgen immers te maken met vuil en weersomstandigheden. Of je nu je boot van verse bekleding wilt voorzien, je caravan wenst te herstofferen of de loungeset in jouw tuin wel aan een opknapbeurt toe is. We hebben een uitgebreide collectie stoffen die water-, vuilafstotend en rot- of schimmelwerend zijn. Voor elke situatie is wel een geschikte stof te vinden.

Tuinset opnieuw bekleden

 

Heb je een loungeset waarvan de kussens aan vervanging toe zijn? Of wil je jouw tuinset voorzien van volledig nieuwe kussens? Dan is het wel zo fijn als ze tegen een spatje water kunnen, het liefst zonder te schimmelen. Onze collectie outdoor stoffen zorgen ervoor dat jij jouw tuinset gewoon buiten kunt laten staan, ook tijdens een kleine regenbui. En omdat we voor de vulling waterdoorlatend schuim gebruiken loopt het water er gelijk uit waardoor het niet kan gaan schimmelen.

Contact

 

Gebruik het formulier om contact met ons op te nemen voor vragen over wat wij voor jou kunnen betekenen. Of stuur ons een bericht voor het maken van een afspraak als je graag een bezoek zou willen nemen aan onze showroom.

8 + 3 =